top of page
Nick-Coppens-logo-white.png

Personal Training en Voedingsbegeleiding
Regio Herzele - Aalst - Zottegem

Waarbij kunnen wij jou helpen? 

Wij ondersteunen mensen om het beste uit zichzelf te halen.

Of je nu een topsporter bent of een beginner. 

Untitled design (86).png

Afvallen

Dankzij de combinatie van beweging en een correcte doelgerichte voeding helpen wij jou om je doelen te bereiken op een zo efficiënt mogelijke manier. 

Untitled design (87).png

Spiermassa opbouwen

Om er strakker en gespierder uit te zien is krachttraining noodzakelijk. Wij bieden zowel traditionele Personal Training als Functionele Training aan. Een ideale combinatie om snel jouw doelen te bereiken. 

Untitled design (88).png

Prestaties verbeteren

Prestatiegericht trainen zorgt ervoor dat we jou kunnen ondersteunen in jouw sportieve doelstellingen. 
Bij ons kan je dus terecht als je in topconditie wil geraken. 

Wie zijn wij? 

76FB6286-B904-4D1D-9461-16A6BD44A09F.jpg

Didier (-10kg)

"Ik verloor 10kg, voel me fitter en ben zeer tevreden. De trainingen zijn uitdagend maar tegelijk is het mijn uitlaatklep."
Untitled design (81).png

Steven (-30kg)

"Ik had letterlijk alles al geprobeerd... Jullie hulp heeft niet enkel mijn gewicht maar ook mijn leven veranderd. Nu gaan we spierenmassa opbouwen."
Enlight496.JPG

Evy (-8kg and going)

“Het is mijn doel om binnen enkele maanden terug in topvorm te zijn. In de trainingen doe ik dingen die ik nooit verwacht had dat ik dat ooit zou kunnen. Ik ben al 14 cm kwijt rond mijn middel en ik voel mij fysiek veel sterker. Super blij dat ik deze stap heb gezet!"

Copyright 2023. Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden DEZE WEBSITE MAAKT GEEN ONDERDEEL UIT VAN FACEBOOK OF META . DEZE SITE IS OP GEEN ENKELE MANIER GELINKT AAN FACEBOOK. FACEBOOK IS EEN HANDELSNAAM VAN META. PRIVACYVERKLARING | ALGEMENE VOORWAARDEN

bottom of page