top of page
Nick-Coppens-logo-white.png

In 12 weken verander jij je leven voorgoed! 

108 kg

Nick Coppens - Vroeger & Nu!

77 kg

Hey!

Mijn naam is Nick Coppens. Uit persoonlijke ervaring weet ik dat het behalen van fysieke en lichamelijke doelen een zware opdracht is. Ik heb zelf heel mijn jeugd geworsteld met overgewicht.

Zonder zelfvertrouwen en vol twijfels ... Elke keer als ik ergens naartoe moest gaan en opnieuw geen outfit vond dat iets of wat ok was. 

Gelukkig heb ik de kracht gevonden om mijn leven te veranderen en mezelf op de eerste plaats te zetten. Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld.

Op de bovenstaande foto's zie je mijn metamorfose. Links zie je mij enkele jaren geleden. Rechts is een recente foto. Nee, uiterlijk is niet het belangrijkste. Maar nu ben ik fitter, gezonder en bruisend van energie. Als ik dat kan, dan kan jij dat ook!

Omdat ik zelf maar al te goed weet hoe moeilijk het is om je droomlichaam te behalen en je fysieke doelen te bereiken heb ik mijn professionele leven erop toegelegd om jou te helpen jouw doelen te bereiken!

 

Wat ben ik blij (en trots) dat ik de afgelopen jaren al meer dan 100 mensen mocht helpen om meer dan 1000 kilo af te vallen.

(Allemaal samen natuurlijk 😉).

Grijp jij jouw kans om ook je doelen te behalen? 

Deze mensen gingen jou al voor:

En daarom wil ik jou ook de kans geven om met mijn hulp jouw doelen te bereiken!

 

Maar laat ons eerlijk zijn… de ene persoon is de andere niet. Daarom is er een persoonlijke aanpak nodig die gebaseerd is op jouw huidige leven en jouw doelen. 

 

Daarom heb ik nog een GRATIS cadeautje!

 

Bij deze nodig ik je GRATIS uit om kennis te komen maken met mij en mijn 12-weken-traject.

Wat mag je verwachten van het GRATIS kennismakingsgesprek?


Ik maak een analyse van:

  • jouw doelen: zijn ze haalbaar? Over welke termijn?

  • jouw levensstijl: zijn er quick-wins? Hoe passen we het 12-weken-traject in jouw schema in?

  • jouw voedingspatroon: wat doe je goed? Wat kan beter? Wat heb je reeds geprobeerd en wat waren de moeilijkheden?

  • jouw fysieke mogelijkheden: hoe is je huidige conditie? Heb je fysieke klachten?...

Blijf dus niet te lang twijfelen en onderneem actie om jouw doelen te bereiken. Maak nu een afspraak via onderstaande knop en start  jouw 12-weken-traject!

Copyright 2022. Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden DEZE WEBSITE MAAKT GEEN ONDERDEEL UIT VAN FACEBOOK OF META . DEZE SITE IS OP GEEN ENKELE MANIER GELINKT AAN FACEBOOK. FACEBOOK IS EEN HANDELSNAAM VAN META. PRIVACYVERKLARING | ALGEMENE VOORWAARDEN

bottom of page